liu.seSearch for publications in DiVA
Change search
ReferencesLink to record
Permanent link

Direct link
e-Learning som styrverktyg – fångar ni potentialen?
Linköping University, Department of Management and Engineering, Industrial Economics. Linköping University, The Institute of Technology.
2015 (Swedish)In: Bonnier Ledarskapshandböcker: Ekonomistyrning / [ed] Göran W Nilsson, Stockholm: Bonnier, 2015, 2Chapter in book (Other (popular science, discussion, etc.))
Abstract [sv]

Ser du e-Learning som en etikett för det hyfsat strukturerade informationsmaterial som gömmer sig någonstans i ert Intranät och därigenom i princip är tillgängligt för den intresserade medarbetaren? Eller möjligen som det där halvtöntiga materialet om ”etiskt förhållningssätt” eller om ”datasäkerhet” som du förväntades ta del av och sedan svara på en elektronisk enkät för att visa att du behärskade innehållet? Då är du i gott (?) sällskap – så ser det typiskt sett ut i organisationer runt om i landet. Med den här artikeln vill jag istället få dig att uppfatta e-Learning som ett värdefullt verktyg i den verktygslåda som kan användas för att förbättra styrningen i organisationen. Det är en tanke som än så länge bara finns hos ett fåtal nytänkande företag.

Place, publisher, year, edition, pages
Stockholm: Bonnier, 2015, 2.
Keyword [sv]
e-Learning, ekonomistyrning, återkoppling, utbildning
National Category
Economics and Business
Identifiers
URN: urn:nbn:se:liu:diva-113666ISBN: 91-88595-23-4OAI: oai:DiVA.org:liu-113666DiVA: diva2:783902
Available from: 2015-01-27 Created: 2015-01-27 Last updated: 2015-02-05Bibliographically approved

Open Access in DiVA

No full text

Other links

Find book at a Swedish library/Hitta boken i ett svenskt bibliotekhttp://www.bonnierledarskap.se/book/ekonomistyrning/informationsteknik-och-beslutsstod/e-learning-som-styrverktyg-fangar-ni

Search in DiVA

By author/editor
Westelius, Alf
By organisation
Industrial EconomicsThe Institute of Technology
Economics and Business

Search outside of DiVA

GoogleGoogle Scholar
The number of downloads is the sum of all downloads of full texts. It may include eg previous versions that are now no longer available

Total: 31 hits
ReferencesLink to record
Permanent link

Direct link